tag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post6548438570339529077..comments2024-02-05T21:57:59.822+02:00Comments on Kikas virtuve: Ābolu kūka ar bezēKikahttp://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comBlogger43125tag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-47622020219105279662021-10-26T12:50:20.526+03:002021-10-26T12:50:20.526+03:00Man ļoti garšo šokolādes biezpiena kūka ar ķiršiem...Man ļoti garšo šokolādes biezpiena kūka ar ķiršiem,pamēģināšu arī šo.Paldies...<br /><br />MaijaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13073689240287428246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-39741880564170345482020-07-27T20:00:00.800+03:002020-07-27T20:00:00.800+03:00Paldies par recepti! Sanaca super garda! Saliku pa...Paldies par recepti! Sanaca super garda! Saliku paris rabarberus ar aboliem. Nakosreiz izmeginasu abolus ar janogam! 😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15759925083868807795noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-63861955678054466132019-06-03T07:42:35.001+03:002019-06-03T07:42:35.001+03:00Visi komplimenti šai kūkai. Tiešām dievīga. Izmant...Visi komplimenti šai kūkai. Tiešām dievīga. Izmantoju 20cm formu un galīgi nežēloju rabarberus, kūka sanāca augstāka uz dievīgi sulīga, saldskāba. Lieki teikt, ka 4 cilvēki gluži vai "norija" šo kārumu. ievanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-53504543404789126372019-05-26T19:04:46.885+03:002019-05-26T19:04:46.885+03:00Paldies par recepti:) Sanāca ar 1x! Paldies par recepti:) Sanāca ar 1x! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-734552363866786492016-01-29T15:35:49.349+02:002016-01-29T15:35:49.349+02:00Dainii - paldies par atsauksmi! No banāniem var pa...Dainii - paldies par atsauksmi! No banāniem var pagatavot banānu maizi, es grasos izmēģināt kādu no receptēm:)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-83193923642217319512016-01-28T03:09:32.060+02:002016-01-28T03:09:32.060+02:00Kūkas recepte ideāla! Es tiku klāt lielam apjomam ...Kūkas recepte ideāla! Es tiku klāt lielam apjomam banānu, un mēgināju izdomāt ko lai ar tiem sadara- nolēmu riskēt un ābolu/rabarberu vietā pievienoju 4 banānus. Masai klāt liku 1/2 cup (125 ml) cukura- bet tas absolūti nemaz nav vajadzīgs, droši vien patiks tiem, kas mēģina lietas padarīt veselīgākas un neizmantot cukuru. Bet kombinācija super. Dainii https://www.blogger.com/profile/14099475400295559437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-14974397939207606282015-12-04T12:34:29.029+02:002015-12-04T12:34:29.029+02:00Paldies par atsauksmi! :)Paldies par atsauksmi! :)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-87400747814290676142015-12-04T12:33:11.540+02:002015-12-04T12:33:11.540+02:00Paldies par komentāru! :)Paldies par komentāru! :)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-58021530104277046722015-12-04T12:32:28.521+02:002015-12-04T12:32:28.521+02:00Noteikti jāmēģina, sanāks garda! :) Veiksmi! :)Noteikti jāmēģina, sanāks garda! :) Veiksmi! :)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-14329987795024468112015-12-04T12:32:09.244+02:002015-12-04T12:32:09.244+02:00Paldies par atsauksmi! :)Paldies par atsauksmi! :)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-21739241718591474422015-12-04T12:31:43.277+02:002015-12-04T12:31:43.277+02:00Paldies par atsauksmi, priecājos, ka tā! :)Paldies par atsauksmi, priecājos, ka tā! :)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-2215858466709593992015-11-28T10:48:06.512+02:002015-11-28T10:48:06.512+02:00Šitā garšo visiem,paldies!Šitā garšo visiem,paldies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-81065358670660668292015-06-01T09:35:21.933+03:002015-06-01T09:35:21.933+03:00Laba,laba,laba,laba.....Paldies,paldoes,paldies,pa...Laba,laba,laba,laba.....Paldies,paldoes,paldies,paldies......Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-45107315021913159722015-04-01T14:55:54.133+03:002015-04-01T14:55:54.133+03:00Mmmmm, garda! Šodien kolēģis cienāja savā dz.d. Bū...Mmmmm, garda! Šodien kolēģis cienāja savā dz.d. Būs jāmeģina arī pašai :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-29488213938204885382015-03-23T18:58:00.076+02:002015-03-23T18:58:00.076+02:00Ļoti garda. Esmu gan nedaudz, nedaudz pamainījusi ...Ļoti garda. Esmu gan nedaudz, nedaudz pamainījusi recepti, bet visi slavē šo kūku. Mana mīļākā, vienmēr sanāk nepārspējami garšīga :) Šajās dienās atkal cepšu..paldies par recepti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-23462512357903925202015-02-03T21:14:21.683+02:002015-02-03T21:14:21.683+02:00Fantastiska kūka un es ticu, ka pat galīgam nepraš...Fantastiska kūka un es ticu, ka pat galīgam neprašam konditorijas pasaulē šī kūka iznāks kolosāla! Paldies par recepti!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-67237271384161766852013-09-09T14:17:25.028+03:002013-09-09T14:17:25.028+03:00Sveika, piedod par ilgo gaidīšanu. Atbildēju zemāk...Sveika, piedod par ilgo gaidīšanu. Atbildēju zemāk:)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-21535050911555147342013-09-09T14:16:33.131+03:002013-09-09T14:16:33.131+03:00Liels paldies par atsauksmi! :)Liels paldies par atsauksmi! :)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-50850544337911708282013-09-09T14:15:51.623+03:002013-09-09T14:15:51.623+03:00Kolosāli! Lai veicas! :)Kolosāli! Lai veicas! :)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-30225011756044567092013-09-09T14:15:06.397+03:002013-09-09T14:15:06.397+03:00Sveika, piedod par ilgo gaidīšanu, kaut kā biju pa...Sveika, piedod par ilgo gaidīšanu, kaut kā biju palaidusi garām Tavu komentāru. Augšiņas konsistence atgādina zefīru - krēmīga, gaisīga, bet saturīga (nav kraukšķīga). Ļoti svarīgi pareizi sakult baltumus, vispirms tos saputojot stingrās putās (tādās, lai bļodu apgāžot otrādi, tie nekrīt ārā) un tad pamazām pa karotei pievienojot cukuru. Varbūt pamēģini nākamreiz uzlikt grādus uz 200, jo iespējams, ka Tava cepeškrāsns nav tik karsta kā manējā un bezē nepaspēj izcepties, vai tieši otrādi, pamēģini cept mazākā karstumā un ilgāku laiku. Lai veicas!:)Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-28783053510161270482013-08-05T19:25:24.408+03:002013-08-05T19:25:24.408+03:00Es joprojām interesējos par augšiņu - tai ir jābūt...Es joprojām interesējos par augšiņu - tai ir jābūt cietai? man visu laiku sanāk mīksta un beigās sakritusies... neskatoties uz to, ļoti garšīga kūka!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-3441869208950891442013-07-30T20:44:20.828+03:002013-07-30T20:44:20.828+03:00Kas var būt labāks par šo!Ieva.Kas var būt labāks par šo!Ieva.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-84680605292059459972013-07-23T16:16:39.569+03:002013-07-23T16:16:39.569+03:00Esmu cepusi vairākkārt ar āboliem, rabarberiem, ne...Esmu cepusi vairākkārt ar āboliem, rabarberiem, nedaudz piemaisot saldētas jāņogas.Šodien būs mans pirmais mēģinājums ar jāņogām :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-29464015494923284362013-06-29T22:31:42.945+03:002013-06-29T22:31:42.945+03:00Sveiki!
gribēju apjautāties, kādu iemeslu dēļ varē...Sveiki!<br />gribēju apjautāties, kādu iemeslu dēļ varēja sakristies putotais olbaltums?... Cepoties viss bija brīnišķīgi, pufīga un gaiši brūna virsiņa. Pēc izslēgšanas drusku paturēju kūku plītī pie atvērtām durtiņām, tad ņēmu laukā. Pēc 15 min viss bija sakrities... Tagad kūka vēl drusku silta un virsiņa ļoti mīksta. Tādai jābūt vai tai ir jāsacietē kā bezē?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-31696382062998550032013-06-23T13:05:57.192+03:002013-06-23T13:05:57.192+03:00Njam njam njammmm!!!!
superiiga kuka! Es ilgu lai...Njam njam njammmm!!!!<br /><br />superiiga kuka! Es ilgu laiku jau biju domajusi ka jacep, bet beidzot bija iemesls :) un es ljoooti priecaajos ka uzcepu! Fantastika kuka un tik elementari pagatavojama! Visiem iesaku!<br /><br />Man gan bija 22cm panna , man liekas, ka to pildijumu kadas 10 min ilgak pacepu. Nebija maja kokosriekstu skaidinjas, ta ka lietoju smalki sagrieztus valriekstus. <br /><br />Paldies liels par recepti - ta ir ielikta pie "favoritajaam" :)<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.com