tag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post8870680508078164273..comments2024-02-05T21:57:59.822+02:00Comments on Kikas virtuve: "Vairāk saules" ravioli degustācijaKikahttp://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-64089750567841352972013-05-25T23:13:14.172+03:002013-05-25T23:13:14.172+03:00Sveiki, Endij Bērziņ!
Liels paldies par komentāru ...Sveiki, Endij Bērziņ!<br />Liels paldies par komentāru un padomiem par mērcītēm! Ļoti priecātos par pikantākas garšas ravioli, un noteikti gribētu tos iegādāties un nogaršot. Šķiet, ka esmu savu ģimeni izlutinājusi, jo maniem bērniem tieši labāk garšoja ravioli ar izteiktāku garšu:) Mana vecākā meita (tūlīt būs 6 gadi) teica, ka viņai patīkot, ja ēdienam ir klāt garšaugi, piem., kaltēts vai svaigs baziliks, timiāns, rozmarīns, oregano, dilles (ziemā saldētas no mammas dārza), pētersīļi, lociņi, kaltēti tomāti, vidusjūras garšaugu maisījums (bez sāls un e-vielām), Anniņas bezsāls garšvielas, karijs utt.<br />Paldies, bija interesanti piedalīties eksperimentā!Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-75714459260376234772013-05-25T22:47:03.813+03:002013-05-25T22:47:03.813+03:00Ar garšvielām es nebūt nedomāju garšas pastiprināt...Ar garšvielām es nebūt nedomāju garšas pastiprinātājus, lielu sāls daudzumu un E-vielas. Mums pietrūka t.s. tīrie garšaugi - svaigi vai kaltēti zaļumi, dārzeņu gabaliņi, pipari utt.Kikahttps://www.blogger.com/profile/15757746812699334545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-35736096693506549702013-05-14T12:09:24.774+03:002013-05-14T12:09:24.774+03:00Sveika, Kristīne!
Priecājos, ka tev garšoja Vairā...Sveika, Kristīne!<br /><br />Priecājos, ka tev garšoja Vairāk Saules ravioli un mērcītes. Paldies Tev par ieteikumiem, es vienmēr esmu gatavs sarunai par virtuves noslēpumiem. Tev ir taisnība, ka vistas ravioli ir maigāki un tiem nav stipru garšvielu, tas ir tāpēc, ka vistas ravioli ir orientēti uz bērniem. Man pašam ir trīs bērni un viņiem visvairāk garšo tieši vistas ravioli, otrā vietā ir spinātu. Bērniem nepatīk stipra un izteikta garša, tāpēc vistas ravioli tiem ir mīļākie. Pieaugušajiem un personīgi arī man pašam visvairāk garšo teļa un jēra ravioli. Veģetāriešiem spinātu vai sēņu.<br />Ar mērcēm ir sanācis neliels juceklis. Baltā mērcīte (no saldā krējuma) ir ļoti maiga, tā ir domāta pie vistas vai spinātu ravioli. Abiem produktiem ir maiga garša un baltā mērcīte ar tiem labi saderēs. Piekrītu, ka baltā mērcīte pilnīgi neder pie teļa vai jēra ravioli. Vēl trakāk šie divi produkti ir pretpoli viens otram, jo saldā krējuma mērces maigā konsistence būs pārāk vāja priekš teļa vai jēra ravioli. Daudz labāk šeit der tomātu mērcīte vai skābais krējums. <br />Tavi komentāri mūs iedrošinās vairāk skaidrot saviem pircējiem, kas ar ko labāk sader kopā. Un kas zina varbūt uztaisīsim kādu eksperimentu un sagatavosim arī pikantākas garšas ravioli. Ja jau pircēji mūs uz to mudina<br /><br />Endijs BērziņšAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01440029355846327575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3839189882970918681.post-66917226726259495622013-05-13T13:32:53.068+03:002013-05-13T13:32:53.068+03:00Tas ir retums, kad ražotājs neslēpjas aiz garšviel...Tas ir retums, kad ražotājs neslēpjas aiz garšvielām un cilvēks var skaidri sajust, kādu tieši gaļu ēd. Labi, ka nav pievienoti garšas pastiprinātāji, pārlieku daudz sāls, utt., kas notrulina mūsu garšas. Par citām garšvielām, mhh, var jau būt, ka cik pavāru tik, tik recepšu:) Bet man jēra ravioli liekas lieliski, ja tos apcep un mērcīte dod pikantumu. <br />Anonymousnoreply@blogger.com