sestdiena, 2012. gada 23. jūnijs

Rabarberu kūka ar bezē

Kamēr vēl pieejami svaigi rabarberi, iesaku jums pagatavot šo super garšīgo un sulīgo rabarberu kūku, kuru vēl var paspēt uzcept Jāņu svētku galdam!



Recepte ir tieši tāda pati kā ābolu kūkai ar bezē, tikai šajā versijā es vidējai kārtai liku mazāk cukura - ap 150g, un ābolu vietā, protams, rabarberus (~300-350g). Un tagad kūka garšoja perfekti!



11 comments:

  1. Kūkas cepšanas process ir sācies! Redzēs, kas iznāks! :)

    AtbildētDzēst
  2. sanaak vienkaarši super!!!!!! tagad jau cepu 4vai 5 reizi!!!

    AtbildētDzēst
  3. Lieliska kūka! Ģimene starā! :) atzīta par vislabāko kūku, kāda jebkad taisīta!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Redīslapiņa, par atsauksmi, priecājos, ka garšoja! :)

      Dzēst
  4. Lieliska kūka! Ģimene starā! :) atzīta par vislabāko kūku, kāda jebkad taisīta!

    AtbildētDzēst
  5. Lieliska kūka! Ģimene starā! :) atzīta par vislabāko kūku, kāda jebkad taisīta!

    AtbildētDzēst
  6. Tagad cepas krāsnī! Bezē cepurīte izskatās fantastiski! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cepumiņš, paldies par komentāru, ceru, ka garšoja! :)

      Dzēst