piektdiena, 2016. gada 29. jūlijs

Picu ballīte sadarbībā ar CityFood

Mūsdienās vairs nav nekas neparasts pasūtīt ēdienu uz mājām - izvēle ir gana plaša, piemērota katrai gaumei - zupas, salāti, uzkodas, kebabi, suši, picas, wok, deserti, burgeri, pasta, latviešu tradicionālā virtuve, āzijas virtuve utt. Katrs gardēdis atradīs sev piemērotāko! Arī es esmu pasūtījusi ēdienu uz mājām no dažādām ēdienu piegādes vietām. 
Tā nu sanāca, ka piedāvājums pasūtīt ēdienu uz mājām no restorāna CityFood nāca tieši laikā uz meitas vārda dienu, līdz ar to es varēju vairāk laika veltīt ģimenei, atpūšoties no ēdienu gatavošanas.

Pica pepperoni
Pica Pepperoni
Restorāns CityFood atrodas pašā Rīgas centrā, piecu minūšu gājiena attālumā no vecpilsētas. Restorāna specializācija ir japāņu, itāļu, amerikāņu, kā arī starptautiskā virtuve un konditorejas izstrādājumi. Restorānā „CityFood” iespējams nobaudīt burgerus ar maizīti, kas cepta pēc īpašas receptes, īstu itāļu picu ar plānu mīklas pamatni, kā arī izbaudīt japāņu virtuves, kuras ēdienkartē ietilpst vairāk nekā 40 dažādu veidu suši, sašimi un nigiri, izsmalcināto garšu. Picas un suši ir iespējams pasūtīt uz mājām. Restorāns Rīgas centrā „CityFood” ir piemērots gan romantiskai atpūtai, gan draugu kompānijai. Katru svētdienu no plkst. 12.00 līdz 16.00 (vasaras pārtraukums) tiek rīkots brančs. Ar ēdienkarti, fotogrāfijām un biznesa lenča piedāvājumu var iepazīties mājaslapā. Restorānam ir gan facebook, gan instagram konti.

Šķiņķa pica
Šķiņķa pica
Tā nu mēs piegādei mājās izvēlējāmies picas - bērni tradicionālās - ar salami un pepperoni, mēs ar vīru - picu komplektu, kurā ietilpa grieķu pica, Cēzara ar vistu pica un šķiņķa pica. Piegāde bija ātra un precīza - uz norunāto laiku visas picas bija klāt, turklāt karstas un smaržīgas.

Grieķu pica
Grieķu pica
Jāteic, ka visas picas ir pietiekami maigas, un tās var ēst arī bērni, bet ja vēlaties ko pikantāku, var izvēlēties picas ar čili atzīmi, ir opcijas arī veģetāriešiem.
Mūs visus ļoti sajūsmināja picu pamatnes, kas ir pa vidu starp plānajām un biezajām - tieši laikā! Ļoti garšīgas un sulīgas! Runājot par picu pildījumiem, prasītos mazliet vairāk garšvielu - piparu, oregano, bazilika, ķiploku, sīpolu, sāls utt. Tikpat labi garšvielas var pievienot tomātu mērcītei, tā padarot to pikantāku. Visādi citādi - mums garšoja! Man pašai vislabāk patika grieķu pica ar bagātīgu pildījumu un šķiņķa pica, vīram Cēzara ar vistas fileju pica un pepperoni pica, bērniem - salami, pepperoni un šķiņķa picas. Picas ir ļoti sātīgas, pietiks visai ģimenei.

Salami pica
Salami pica
Jāteic, ka tagad pieejami picu komplekti par īpašām cenām, sākot no 13.90 eur, vairāk skatīt ēdienkartē. Suši cienītājiem pieejams plašs suši komplektu klāsts.

CityFood pasūtījumu pieņemšana pa tālr. 26677333

Pasūtījumu darba laiks:
P.-C.: 11:00-22:00
P.-S.: 10:00-23:00
Sv.: 10:00-22:00

Restorāna darba laiks:
P.-C.: 12:00-18:00
Pk.: 12:00-23:00
S.: 16:00-23:00
Sv.: 16:00-22:00

Adrese: Rīga, Republikas laukums 3.
Galdiņu rezervācijas pa t. 25883386

Paldies CityFood par iespēju nogaršot gardās picas, veiksmi un izdošanos turpmāk!

Cēzara ar vistas fileju pica
Cēzara ar vistas fileju pica
Cēzara ar vistas fileju pica

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru