piektdiena, 2016. gada 22. aprīlis

pirmdiena, 2016. gada 18. aprīlis

Groziņi ar šokolādes krēmu un ogām

Esiet sveicināti aprīlī, kad "pilieni nav kā līdz šim"! Šo dziesmiņu klausos vai katru gadu aprīlī, jo tā ir tik atbilstoša šim mēnesim!
Šodien ir īpaša diena, jo beidzot blogā ielieku sen gaidīto recepti - smilšu mīklas groziņus ar šokolādes krēmu un ogām! Kāpēc neieliku agrāk? Jo nebiju pierakstījusi precīzus daudzumus, un šo to gatavoju uz aci. Bet blogam un jums, lasītājiem, tas neder, tāpēc gatavoju vēl vienu porciju groziņu, lai uzrakstītu precīzas proporcijas un gatavošanas gaitu.
Kā jau solīju spinātu-svaigā siera tartīšu receptē, atrādu labāko saldo pildīto groziņu rezultātus bet, pazīstot sevi, zinu, ka neapstāšos un izmēģināšu vēl citus groziņu pildījumus.


trešdiena, 2016. gada 13. aprīlis

Jauna kafejnīca Rīgā - "Kairi cafe"!

Steidzu jums paziņot, ka Rīgā, Pārdaugavā, Kalnciema ielā 17 atvērusies jauna kafejnīca Kairi cafe. Un to atvēris neviens cits, kā mans mīļākais konditoru pāris Jānis un Maija Kairi! Esmu bezgala priecīga, ka manā rajonā ir par vienu augstas kvalitātes kafejnīcu vairāk! Un, protams, es jau nepacietībā biju aizgājusi novērtēt šo jaunatvērto iestādi!

Lapu salāti ar dārzeņiem un sieru

piektdiena, 2016. gada 25. marts

Priecīgas Lieldienas 2016! :)

Kā jau katru gadu, mēs ar meitu krāsojam olas sīpolu mizās, izmantojot dabas materiālus. Tādas mums sanāca šogad. Dievinu šīs dabīgās krāsas! Priecīgas Lieldienas! ;) Lai pavasaris mums visiem atnes ne tikai zaļumu visapkārt, bet arī labu veselību! :) Mīļš paldies manai mīļajai māsīcai Annai Bērziņai par skaistajām fotogrāfijām!

ceturtdiena, 2016. gada 17. marts

Laima jaunās šokolādes "Tagad" prezentācija

Esiet sveicināti pavasarī, kad dienas kļūst gaišākas un garākas, kad saule spīd spožāk, un paliek arvien siltāks! Pavasaris ir pārmaiņu laiks, un arī pašmāju saldumu zīmolam "Laima" tas ir iesācies ar jaunām vēsmām - veselām 8 jaunām šokolādēm! Šajā rakstā pastāstīšu par Laimas jaunajiem produktiem un par prezentācijas pasākumu, uz kuru es tiku uzaicināta.


otrdiena, 2016. gada 8. marts

Saldā buča

Sveiciens Starptautiskajā Sieviešu dienā!
Pirms apmēram 6 gadiem manam vīram bija iespēja nogaršot garšīgu un, kā izrādījās, viegli pagatavojamu desertu. Tajā pašā dienā viņš mājās sāka eksperimentēt ar sastāvdaļām, meklējot īsto garšu. Rezultātā tapa dikti gards deserts "Saldā buča". Gadiem ejot, šī bija jau piemirsta recepte, bet nu vēlreiz atdzimusi un pilnveidota Kikas virtuvē. Vīrieši, jums ir lieliska iespēja pārsteigt savas sievietes 8. marta svētkos! :)


sestdiena, 2016. gada 20. februāris

Sulīgie banānu mafini

Kā jau solīju iepriekšējā rakstā, izmantojot sulīgās banānu maizes recepti, pagatavoju mīkstus un pufīgus banānu mafinus, kuri mūsu ģimenei iepatikās pat vēl vairāk kā banānu maize. Šādus mafinus gatavoju arī vīram līdzi uz darbu dzimšanas dienas svinību cienastam.